>

Hvor er det bedste sted at få smukke tænder …

Det bedste sted, hvor du kan få smukke tænder er….

At smile er en af de smukkeste ting du kan gør for dig selv og for andre, siger man.

Desværre kan eroderede tænder påvirke dit smil, dine spisevaner og dit helbred. Selvom du bruger korrekt tandpleje, kan du stadigvæk få brug for at erstatte nogle af dine tænder. Vi vil derfor hjælpe dig med at finde det bedste sted for tandimplantater!

Gammeldags udskiftninger og aftagelige tandproteser er ikke altid den bedste løsning. De kan forårsage en masse besvær ud fra et æstetisk og funktionelt synspunkt.

Dette er fortid nu!

I dag, takket være den moderne teknologi, er et vidunderligt smil og den rette evne til at spise ikke en drøm længere. Kunstige tænder med tandimplantater ser nøjagtig ud som de naturlige tænder og de er også holdbare og stærke.

Dog kan behandlingens omkostninger være en reel hindring for dig at få tanmpldiantater.  Antallet af implantater kan koste dig en formue, hvis det skal laves i Danmark.

Men der findes en løsning!

De eneste du skal gøre er at rejse lidt. I dag er flere lande blevet et mål for tandlægerejser med tandbehandlinger af høj kvalitet og langtidsholdbare resultater.

De moderne kommunikations midler gør det muligt, at udenlandske tandlæger er inden for din rækkevide. På den anden side bør du heller ikke bekymre dig særlig meget om resultaterne, fordi normalt kommer de kunstige tænder med implantater med en 10 års garanti.

Lad os rejse for tandbehandlinger, men hvorhen?

Med fly, kan du komme overalt i verden i løbet af få timer. Oven i købet, takket være de lavprisselskaber, er rejser billigere end nogensinde. Derfor kan prisen på tandbehandlinger i udlandet stadig ikke nå de gennemsnitlige priser for tandbehandlinger i Danmark, da det er stadigvæk markant billigere i udlandet.

Med hensyn til tilgængeligheden er Ungarn den perfekt destination for dine behandlinger. Det tager kun 1 time 45 minutter fra København/Billund til Budapest og koster tit kun 300 kr. for et retur billet.

Ungarn er også en af de lande, hvor du kan få tandbehandling af meget høj kvalitet.

Sådan finder du det bedste sted, hvor du kan få nye tænder med tandimplantater

Før du beslutter dig for tandimplantater, er du sandsynligvis fuld af frygt allerede i Danmark, for ikke at nævne, hvis du får tandimplantater i Ungarn. Dette er normalt, men du behøver ikke at bekymre dig, hvis du modtager alle de nødvendige oplysninger på forhånd.

Kommunikation er en meget vigtig faktor: Du skal vide, hvad der vil ske med dig, hvornår og hvordan det hele vil foregå.

Alle vores tandlægekirurger taler flydende engelsk og tysk, men det behøver du ikke bekymre dig om, fordi du får en dansk hjælper/ledsager, der kan oversætte alle din spørgsmål/svar og er til din rådighed under hele dit ophold.

Den anden vigtig faktor er tillid. Du skal vide, at du ikke kun er i gode hænder, men også i de bedste hænder!

De ungarske tandlæger modtager uddannelse i særklasse. Universiteterne i Ungarn er anerkendt verden over. Da Ungarn er medlem af EU, vil alle tandbehandlinger også følge de standarder og protokoller, der gælder for lande i EU. Men vores klinik adskiller sig fra alle andre med en prestigefyldt anderkendelse for at være den bedste i Budapest.

Hvad får jeg for mine penge?

  • Der bruges kun materialer af højeste kvalitet.
  • Vores erfarne og dygtige tandlæger sikrer, at du får den bedste behandling og vil føle dig i tryghed.
  • Hos os kan du få proteser med implantater selv på kun 5 dage takket være vores specialister.
  • Din dansk talende assistent er tilgængelig for dig under hele perioden og sørger for at alt foregår nemt og bekvemt for dig. Hun er til din hjælp lige fra du ankommer til Ungarn, mens du modtager din behandling, til du forlader landet igen. Hun tager sig af at organisere din rejse, venter på dig i lufthavnen, ledsager dig til de forskellige behandlinger … Også på denne måde kan du føle dig tryg.
  • På baggrund af mange udtalelser fra tilfredse patienter, tør vi sige, at vi er det bedste sted at få tandimplantater/proteser af høj kvalitet til en overkommelig pris.

Afhængigt af dit behandlings behov, kan vi løse dit tandproblem selv under blot ét besøg. Dette vil gøre dig i stand til at have smukke tænder og smile igen!

Kontakt os på info@tandklinik-ungarn.dk eller på  tlf. nr. (45)71686379.

Få de bedste tips og hemmeligheder bag pålidelig
tandbehandling i udlandet!
Meld dig til vores nyhedsbrev og download gratis
"de 5 enkle skridt til tandbehandling i udlandet"
Være blandt vores hundredsvis af tilfredse kunder
Send
Give det en chance! Du kan afmelde når som helst!