>

Smil: tænder til priser du har råd til!!!

Smil! Få nye tænder og oplev smilens styrke omkring dig.

Føler du ofte, at du kunne  være bedre, hvis bare du havde et selvsikker smil? Undersøgelser har bekræftet, at der er mange mennesker, der føler på samme måde. Men din drøm kan blive til virkelighed nu. Du kan få nye tænder til færre penge.

Din virkelighed

Jeg vil vædde på, at du har forsket internettet for tandbro, kroner, proteser, porcelæn finer eller andre løsninger ikke bare en eller to gang men hver anden dag. Men så tjekker du din bankkonto og du indser, at de nye tænder ikke er inden for din rækkevidde. Det nye smil er bare en drøm. Du bliver bare mere overbevidst om, at du bliver nødt til at se virkeligheden i øjnene og leve dit liv videre med den lille stemme i baghovedet: Smil ikke! Vis ikke dine tænder! Men det behøver ikke være sådan. Vores virkelighed er anderledes, men først lad mig vise dig hvad en smil kan være i stand til at gøre.

Smil

Styrken, der ligger i et smil

  • Ved at tvinge dig selv til at smile, kan du øge dit humør: Psykologer har fundet ud af, at selvom du er i dårlig humør, kan du straks føle dig bedre ved at tvinge dig selv til at smile.
  • Det øger dit immunsystem: En smil kan virkelig forbedre din fysiske sundhed. Din krop er mere afslappet, når du smiler, hvilket bidrager til et godt helbred og et stærkere immunsystem.
  • Smil er smitsom: Dette er ikke bare et ordsprog, men undersøgelser lavet i Sverige har vist, at folk der blev udsat for at se andre menneske smile, havde svært ved at holde sine egne smil tilbage.
  • Smilet lindrer stress: Din krop frigiver straks endorfiner, når du smiler, selv når du tvinge dig tildet. Denne pludselige forandring i humør, vil hjælpe dig med at føle dig bedre og hermed frigøre stress
  • Smilet er et universel tegn på lykke: Mens håndtryk, knus og buer har forskellige betydninger på tværs af kulturer, er smil kendt over hele verden og i alle kulturer som et tegn på lykke og accept.
  • Vi smiler stadigvæk på arbejde: Selv om vi smiler mindre på arbejde end vi gør hjemme, viser en undersøgelse, at 30% af folket smiler 5-20 gane om dagen,  mens 28%  smiler mere end 20 gange på arbejds kontoret.
  • Smilet hjælper dig med at få forfremmelse: Dette hænger sammen med, at disse personer ser mere attraktive ud, selvsikker, og folk synes mere om dem.
  • Smil er mere attraktive end makeup: En undersøgelse foretaget af Orbit Complete opdagede, at 69% af mennesker finder kvinder mere attraktive, når de smiler end når de har  makeup på. Så den nye tænder kan endda hjælpe dig i at finde den eneste ene.

Tillid gennem smil

Tillid er sat sammen af mange ting, blandt andet af intelligens, livsstil og smil. Et smil er en af de vigtigste ting i ens liv. Man forsøger at opnå det dagligt og at fremkalde en latter i en forretningsmæssig eller personlige situation. Et smil er den bedste feedback man kan få. Hvis du ikke er glad for dit smil, og ikke villig til at vise dine tænder, så kan alle disse glæder blive til ubehagelige oplevelser. Stemmen i dit bahhoved fortsætter med at påminde dig om, at du ikke er værd, må ikke smile, må ikke vise dine tænder.

Vores virkelighed- lave tandlægepriser

Vores virkelighed er hel noget andet. De nye tænder kan være lige så meget din virkelighed som vores. Der er mange muligheder og løsninger for at opfriske dit smil. Priser på alle behandlingsmetoder er 50%-70% lavere i Ungarn end i Danmark. Ja, prisen på kroner ( bro), porcelæn finer( facader), proteser er meget billigere i Ungarn end hvis du få dem lavet hos en dansk tandlæge, fordi omkostningerne er lavere. Specialisternes viden, fagligheden, tandklinikkernes udstyr og materialernes kvalitet er på ingen måde lavere i Ungarn end i Danmark. At få nye tænder er ikke længere bare en drøm, men en der kan opnås.

Tjek vores priser  eller bare bed om et tilbud ved at klikke på knappen nedenunder.

Husk, du er smuk, som du er. Men hvis en af ​​dine egenskaber gør dit liv besværligt, så hvorfor ikke forbedre det? Få nye tænder og smil igen!

Kompromisløs kvalitet til priser du har råd til!

DET HANDLER OM TILLID!

Få de bedste tips og hemmeligheder bag pålidelig
tandbehandling i udlandet!
Meld dig til vores nyhedsbrev og download gratis
"de 5 enkle skridt til tandbehandling i udlandet"
Være blandt vores hundredsvis af tilfredse kunder
Send
Give det en chance! Du kan afmelde når som helst!