>

5 frygter for tandlæger i Budapest/Ungarn

Vi har samlet 5 frygter og misforståelser, som dansker eller andre udlændinge har om Ungarn eller tandlæger i Budapest/Ungarn. 5 myter og 5 sandheder om Ungarn.

tandlæger i Budaepst: tandbehandling i udlandet

1. Ungarer taler et mærkeligt sprog

Det er en kendsgerning, at folk i Ungarn taler et mærkeligt sprog, der kendes udelukkende af folk i landet (og nær dens grænse). Det ungarske sprog er meget komplekst og et af de sværeste sprog i verden. Der er dog ingen grund til bekymring, da du ikke behøver at lære det, fordi mange folk i Ungarn også taler engelsk. De fleste ungarske unge og middelaldrende mennesker taler engelsk mens den ældre generation er mindre tilbøjelig til at lære det. Det er dog vigtigt at vide, at man kun få en eksamensbevis i Ungarn, hvis man har en eller flere sprogeksamener.  Derfor kan læger, tandlæger, sygeplejersker- eller andre – tale engelsk. Så hvis du taler engelsk, vil der ikke være noget problem med kommunikationen.

2. Tandlæger i Budapest mangler avanceret tandteknologi

Du vil mene, at du har ret i det, så længe du ikke ved, at – i modsætning til Danmark – har de fleste tandlæger i Budapest/Ungarn CT scanning, eller røntgen og mange har også deres eget laboratorium. Dette er dog ikke overraskende, da landet er meget berømt for at modtage tandrejsende fra udlandet. Folk fra hele verden kommer til tandbehandlinger til Ungarn, hvor de behandles af fuldt kvalificerede tandlæger.

3. Tandkirurger

Tandlægernes viden i Ungarn er verdenskendte. Mange af dem arbejder også i udlandet og deler deres viden med andre kollegaer. Det kan simpelthen ikke ske, at en tandlæge i Budapest/Ungarn ikke kan løse et bestemt tandproblem.

4. Udgifter

Ungarn er ikke et dyrt land, og i hvert fald ikke i forhold til de danske priser. Dette gælder også når man taler om tandbehandlinger hos en tandlæge i Budapest. Hvis du rejser til Ungarn, vil din samlede tandplejeudgifter (herunder behandling, fly, hoteller, forbrug og seværdigheder) være mindre end den samme behandling i Danmark. Du kan tjekke nogle er tandbehandlingspirser her.

5. Hurtig tandbehandling

De ungarske tandlæger ved præcis, at din tid er dyr. Derfor kan du få nye tænder i løbet af meget kort tid, på 5 dage endda.  Ja, du forstår det godt, du kan få tænder i både over og undermund i løbet af blot en uge, mens du besøger seværdighederne i Budapest. I slutningen af ugen kan du flyve tilbage til Danmark med et perfekt smil.

Der er ingen grund til at frygte

Klik her for at se priserne og andre informationer om de forskellige tandbehandlinger på en tandlæge i Budapest, der vil tilfredsstille alle dine forventninger. Du kan også få mere at vide om tandbehandlinger på 5 dage her. Du må ikke glemme, at du også vil få en dansk talende konsulent, der vil hjælpe dig i al den tid du er der.

Få de bedste tips og hemmeligheder bag pålidelig
tandbehandling i udlandet!
Meld dig til vores nyhedsbrev og download gratis
"de 5 enkle skridt til tandbehandling i udlandet"
Være blandt vores hundredsvis af tilfredse kunder
Send
Give det en chance! Du kan afmelde når som helst!