>

Er tandbehandling i Ungarn billig?

Tandbehandling i Ungarn. Forestil dig, at du vågner i morgen med en stærk, uudholdelig tandpine. Du ved, at du sandsynligvis har rodbetændelse, fordi du har haft det før. Derfor ved du også, at behandlingen bliver dyr på grund af de sindsyge høje tandlægepriser i Danmark. Men hvad kan du gøre? Vi vil fortælle dig.

forundersøgelse

Tandbehandling i Ungarn: Rita Tappert

Rita Tappert er en ungarsk pige, der bor i Malmø, Sverige i mange år og som for øvrigt hed Rita Csizmár før i tiden ( du er velkommen til at søge efter hende på Facebook, og du vil se, at hun findes). Hun rejser til tandbehandling i Ungarn næsten hvert år. Hendes første tur tager altid til tandlægen, fordi tandlægepriserne i Ungarn udgør kun en brøkdel af de danske/svenske priser.

Men lad os vende tilbage til dig, der vågner op med stærk smerte i dine tænder. Hvis din tandpine ikke er akut og ikke behøver noget behandling med det samme- men lad os sige at du gerne vil have tandimplantater- er det  meget mere værd at vente et par dage og tager den første fly til Budapest (den må ikke blandes med Bukarest, fordi det er et følsom emne for ungarer) til en privat klinik, hvor du kan få professionel behandling med implantater, der koster meget mindre end i Danmark. Men hvorfor er tandlægepriser så lave i Ungarn?

 

Billige priser i Budapest, Ungarn

For at danne dig et overblik over priserne i Ungarn har du ikke behov for at læse -eventuelle forkerte- artikler på internettet. Vi vil fortæller dig situationen. Gennemsnitlønnet i Ungarn  (ifølge statistikker fra 2017 ) er  kun 7.400 Kr. før skat, dvs. 4.900 Kr eller mindre efter skat. (Selvfølgelig er der også mange, der tjener meget mere, men de er ikke gennemsnittet).  I Budapest kan du reservere et værelse på et hotel fra 259- 370 Kr/nat.  Hvis du har en ekstra beløb på 296-370 Kr/dag, kan du leve fremragende i Budapest. Du kan spise på restauranter og kan endda nyde kulturen. Du kan komme på museer for små penge eller købe billeter på en spa til utrolig lave priser. For kun 148-185 Kr kan du nyde den varme kildevand en hel dag på verdensberømte spa, Szechenzi Baths. Du kan også blive forbavset over at erfare, at du kan få streetfood fra blot 22-29 Kr eller en øl ( i butikker) fra  3,7 Kr.

Rejseudgifterne

De udgør heller ikke så meget af din budget. En retur flybillet kan du få til under 500 kr, hvis du undersøger det i god tid.  Selve transporten i Budapest er super god. Du kan rejse med metro (undergrundsbane), sporvogn eller bus ubegrænset i 24 timer. Prisen på en billet er blot 37 Kr.

Billig tandbehandling i Ungarn/lave tandlægepriser i Ungarn

Hvis du skal have en tandbehandling i Ungarn  ( du har f.eks. brug for et implantat), vil du primært være interesseret i omkostningerne relateret til din behandling. Vi vil derfor vise dig en sammenligningstabel af, hvor meget det koster i Danmark og den samme behandling i Ungarn. Men inden da, bør du vide, at de ungarske tandlæger er meget højt kvalificerede, at klinikkerne ofte er bedre udstyret end i Danmark med CT skanning eller andre udstyr og at røntgen findes næsten overalt.  Det er derfor slet ikke overraskende at mange mennesker fra Danmark, Sverige eller Norge kommer il Ungarn til tandbehandling. Og som lovet, her kommer så priserne, som du er nysgerrig for at vide: Klik her og se  se, hvor meget du kan spare, når du kommer til tandbehandling i Ungarn.

Hjælp under dit ophold i Ungarn

Hvis du har mulighed for kigge lidt rundt på vores hjemmeside, kan du bemærke en skilt i bunden til højre, som viser dig at du kan chatte med mig (selvfølgelig på dansk) og stille dine spørgsmål.  Hvis du kommer til tandbehandling i Ungarn/Budapest, vil jeg hjælpe dig med alt under dit ophold. Klik her , tjek vores hjemmeside og tag en god beslutning.

Få de bedste tips og hemmeligheder bag pålidelig
tandbehandling i udlandet!
Meld dig til vores nyhedsbrev og download gratis
"de 5 enkle skridt til tandbehandling i udlandet"
Være blandt vores hundredsvis af tilfredse kunder
Send
Give det en chance! Du kan afmelde når som helst!