>

Hvorfor er 40% af tandlægerejse til Ungarn?

Tandlægerejse til Ungarn er på toplisten i Europa og hele verden. Mere end  1/2 million mennesker tager til Ungarn hvert år til tandbehandlinger.

tandrejser til Ungarn

Hvordan kan du være sikker på, at kvaliteten af behandlingerne bliver den samme eller meget bedre i Ungarn end i Danmark? Hvorfor beslutter tusindvis af mennesker fra forskellige lande i Europa eller Amerika at få deres tandarbejde gjort i Ungarn hvert år ?

De tager til Ungarn både for de lave priser såvel som for den høje kvalitet. Det er på grund af det høje niveau af sikkerhed, tandlægernes ekspertise, erfaring og den pleje som de får, samtidig med at tandlægerejse omkostningerne bliver lave.

Du kan for eksempel få implantater fra 3.204 DKK på vores partnerklinikker, som betragtes som en lav pris. Men husk at kvaliteten af behandlinger er lige så vigtig som prisen. Det er derfor vigtigt at vælge en tandklinik ud fra en overvejelse af følgende tre faktorer: lægerne, udstyr og materialerne. I vores tandklinikker er alle tre faktorer af meget høj standard. Det er slet ikke uden grund at tandlægerejse til Ungarn er så populær.

tandrejser til Ungarn

Kilde: Reva Heath

Tandlægerejse til Ungarn? Hvad er hemmeligheden bag den?

  1. Ekstremt højt niveau af professionalisme
  2. Trygt miljø
  3. Langsigtede (og sjældent nødvendige) garantier
  4. Enhver type af tandbehandling koster meget mindre i Ungarn sammenlignet med andre lande

Tandpatienter fra mange lande stoler på de berømte uddannelser og ekspertise som de ungarske tandlæger har. I Ungarn kan man finde verdensklasse tandlægeuniversiteter i mere end 100 år. Oven i købet har mange tandlæger fra engelsk eller tysktalende lande været i Ungarn for at blive uddannet i de sidste 30 år. Årsagen er, at de er blandt de bedste i Europa. Desuden arbejder alle disse højtuddannede specialister, de bedste tandlæger og tandkirurger med patienter, der kommer på tandlægerejse til Ungarn. Derfor kan du forvente at få tandarbejde af højere kvalitet i Ungarn, end du ville få fra en gennemsnitlige tandlæge i Danmark. Samtidig vil prisen på din tandbehandling være overkommelig.

 

Hvorfor er Ungarn på toppen af verdens tandlægerejse listen?

Verdens top tre tandlægerejse destinationer er Ungarn (21%), Mexico (20%) og Indien (15%). Ud over den korte afstand vælger de fleste europæiske patienter Ungarn for deres tandlægerejse destination også  p.g.a. tandlægernes uddannelse , deres  konstante træning og erfaring, klinikkernes top moderne udstyr samt de lave priser.  For eksempel kommer vores tandbehandlinger på kroner eller tandimplantater med en garanti på 3-10 år i tilfældet at det usandsynlige sker.

tandrejser til Ungarn

Mange ved ikke, at Ungarn har flere tandlæger pr. indbygger og valget af tandlæger er ret stort. Du bør foretage en grundig undersøgelse af tandlæger og klinikker, før du træffer din beslutning. Det kan vi hjælpe dig med, da vi har testet et stort antal tandklinikker i Ungarn for dig i forvejen og arbejder sammen kun med de bedste.

  1. Vores tandlægehold  har arbejdet indenfor tandlæge rejser i mere end 10 år, har stor erfaring med patienter fra udlandet og de ved, at de kan håndtere enhver situation.
  2. Vores klinikker har udstyr der tit forkorter tiden for en behandling. For en hurtig og effektiv tandimplantatbehandling er der derfor brug for følgende:
  • udstyr i verden klasse ( for eks. tandimplantater der tillader behandling på 5 dage
  • effektiv organisation  (aftaler og tur)
  • alle specialister og udstyr på ét sted ( panorama røntgen, tandlæge kirurg, rodkanal specialist, anæstesilæge, tandtekniker).

Hvis de ovenstående er på plads er der som regel brug for 2 tur til Budapest: en til tandimplantater og midlertidige kroner og en anden tur 3-6 måneder senere til de permanente kroner.  Du kan læse mere om denne traditionelle behandling her.  Men der findes en hurtigere metode, nemlig  behandling UNDER  EN UGE  ( implantater, kroner, bro eller proteser). Du kan læse mere om det her.

Få de bedste tips og hemmeligheder bag pålidelig
tandbehandling i udlandet!
Meld dig til vores nyhedsbrev og download gratis
"de 5 enkle skridt til tandbehandling i udlandet"
Være blandt vores hundredsvis af tilfredse kunder
Send
Give det en chance! Du kan afmelde når som helst!