>

Tandprotese understøttet af implantater!!! Hvorfor og hvad koster den?

Tandprotese understøttet af implantater

Tanprotese understøttet af implantater! Her får du en kort opsummering over hvad et implantat er, hvorfor implantaterne anbefales, hvem der egner sig til at få dem, hvordan operationen foregår samt til sidst hvad de koster.

Hvad er et tandimplantat ?

Et implantat er en titanium skrue, der sættes ind kæbeknoglen og bruges som tandrod for enhver form for tandbro, krone eller tandprotese.

tandprotese understøttet af implantater

Efter tab af tænder begynder knoglen at absorberes, så kæbeknoglen begynder også at krympe sig. Af denne årsag har patienten tit en hul i ansigtet, som kan have et skræmmende udseende. I det tilfælde når protesen eller broen sidder på manglende tandrod forbliver desværre denne proces og knogleabsorptionen kan ikke stoppes.  Hvis patienten derimod bruger implantater til at støtte protesen med, kan implantatet hjælpe knoglen forblive intakt, da knoglecellerne vokser ind på overfladen af ​​implantatet. På den måde kan munden og ansigtsmusklerne forblive sunde.

Hvorfor er tandprotese understøttet af implantater bedre end traditionelle aftagelige proteser?

Tandprotese understøttet af implantater

Den største fordel ved at få faste tand placeret på et implantat er, at et implantat varer næsten evigt, og det er stabilt. Hvis du allerede har haft en aftagelig tandprotese, vil du opleve en positiv forandring, når du bruger protese understøttet af implantater. Dette skyldes, at det føles som at have naturlige tænder, i forhold til de andre løse proteser, der gør det svært for dig at spise bestemte fødevarer.  Faste tænder med implantater vil også øger din tillid.  Du kan grine, spise og drikke igen frit uden at være bange for, at din tandprotese glider fra sin plads. Behandlingen for protese understøttet af implantater er hurtig og smertefri, og der er ikke nogensinde blevet observeret nogen allergisk reaktion

Hvem kan få tandprotese understøttet af implantater?

Faktisk enhver, der ønsker at få den. Problemer kan der opstår hvis du f.eks. er en stærk ryger.  Men specialtandlægen kan afgøre det nemt under en konsultation på baggrund af et panorama røntgenbillede eller CT skanning . Herefter kan du få en tandbehandling, der passer nøjagtig til din behov og ønske.

Hvordan foregår en kirurgisk indgreb for tandprotese understøttet af implantater?

Som sagt vil tandlægen evaluere din situation og han vil undersøge implantaternes bedste placering ved at kigge på nerverne og mængden af knogler der er til rådighed. En fuld stabilisering af en tandprotese understøttet af implantater kræver nemlig generelt  6 – 8 implantater/kæbe. Ved isættelsen af implantatet bliver området lokalbedøvet, og operationen er derfor ganske smertefri.

 

Tandproteser kan udføres i en fase eller to faser.

Implantater i 1 fase kan påføres selv med betydelige knogle defekter. Tandlæge kirurgen skuer implantaterne ind således at enden af implantaterne stikker ud af slimhinden.  Du kan derfor modtage den midlertidige eller permanente protese med det samme.

I tilfælde af implantation i to faser indsætter tandlægen implantatet i første fase. Ved afslutningen af ​​operationen syger han gummen sammen og dækker herved implantatet. I dag bruger tandlæger absorberbarende suturer, der sparer patienten for enhver ubehag ved suturfjernelse. I nogen tilfælde er der også brug for knogleopbygning,  når tandlægen forøger mængden af knogler i din kæbe, hvis der er nødvendigt. Herefter følger en helingsperiode på 3-6 måneder, når du kan få de permanente tænder lagt ind (i anden fase).

Hvor meget koster behandlingen?

Omkostningerne for en tandprotese understøttet ag implantater varierer betydeligt. De er afhængige af den geografiske placering og (naturligvis) implantatfabrikanten. Der er dog flere og flere danskere ud over svenskere, nordmænd, tyskere eller andre nationer, der tager til Ungarn til behandling.  Årsagen er simpel: alle modtager behandling til en langt billigere pris samtidig med en professionel service på højt niveau. Ved slutningen af behandlingen vil du som alle andre også være glad med din nye og strålende smil. For flere informationer om implantater og priser tryk her.

Få de bedste tips og hemmeligheder bag pålidelig
tandbehandling i udlandet!
Meld dig til vores nyhedsbrev og download gratis
"de 5 enkle skridt til tandbehandling i udlandet"
Være blandt vores hundredsvis af tilfredse kunder
Send
Give det en chance! Du kan afmelde når som helst!