>

Tandkonsultation eller tandeftersyn

Før du starter på din tandbehandling er det afgørende, at du får en grundig undersøgelse og information om dine tændernes tilstand. Dette foregår under en såkaldt tandkonsultation.

Denne artikel giver dig oplysninger om følgende:

 1. Hvad er tandkonsultation?
 2. Hvorfor er en tandeftersyn så vigtigt?
 3. Hvordan kan du få en konsultationtid på vores klinik?
 4. Hvad er inkluderet i vores konsultations pakke?
Tandbehandling i udlandet

1. Hvad er en tandkonsultation eller  tandeftersyn?

Under en konsultation vil du møde din tandlæge personligt for første gang. Tandlægen udfører ikke blot en grundig undersøgelse, men vil også give dig  vigtige informationer og rådgivning. I de fleste tilfælde vil du få flere behandlingsmuligheder  og hertil også forskelige priser.

 

2. Hvorfor er en tandkonsultation så vigtig?

For det første er en korrekt diagnose den vigtigste trin, når man snakker om  sundheds relaterede problemer. For det andet vil en vellykket tandkonsultation også være en garanti for, at du vil blive behandlet med de rette udstyr eller metoder.

Takket være internettet kan du i dag finde grænseløs oplysninger om alt. Kun med et par klik kan du nemt finde råd om ethvert sundheds problem og symptomer. Der findes forum om forskellige sundheds emner, hvor du læser om andres meninger og erfaringer. Hermed tror du måske, at du kan spare penge og tid, men truslen ved det er, at du nemt kan fejldiagnosticere dig selv eller du vil måske forsøge at behandle dig selv hjemme på grund af frygt for tandlæge.

Men når det handler om vores helbred, bør der ikke være plads til kompromis. Uden at høre tandlægens mening på baggrund af en tandkonsultation eller tandeftersyn kan du simpelthen ikke være sikker på, hvilke problemer eller sygdom du står overfor. Tandlægespecialister, der arbejder på disse klinikker, har en faglig baggrund og ekspertise, som  du næppe vil finde på de ovennævnte internet hjemmesider.

Derudover kan en tandlæge konsultation også udfylde en forebyggende funktion. Lad os sige, at du kommer til din tandlæge på en rutine tandeftersyn, men takket være hans grundige undersøgelse får du at vide, at du har en alvorlig problem som dog kan forhindres og stoppes, kun fordi du besøgte din tandlæge.

Derfor kan det ikke understeges nok, hvor vigtigt det er den information og rådgivning, som du får under en tandkonsultation.

3. Hvordan kan du få en tandkonsultation på vores klinik?

Det nemmeste du kan gøre er enten at ringe os op og bede om en tid eller udfylde vores formular på kontakt siden på vores hjemmeside. Ved at angive dit navn, din e-mail adresse og/eller dit telefonnummer og eventuelt  nogle detaljer om din tilstand, vil din personlige tandassistent kontakte dig inden for 24 timer og du kan aftale en tid med hende.

Garanti

4. Hvad er inkluderet i vores tandkonsultations pakke?

På vores tandklinik i Budapest tilbyder vi en gratis tandlæge konsultations pakke til dig, der ønsker at besøge os og blive undersøgt af nogle af de bedste tandlægespecialister  i Ungarns hovedstad. Denne pakke er lavet især til dig, der ved, at du højst sandsynligt vil få en behandling, der over 2500 € og du kan starte  din behandling enten med det samme eller i efterfølgende 6 måneder.  Pakken indeholder følgende:

 • gratis flybillet ( op til 179 euro)
 • gratis overnatning på en af vores partnerhoteller ( op til 45 euro/nat )
 • gratis transport fra lufthavn til hotel og tandklinik
 • gratis røntgenbillede
 • gratis tilbud og behandlings plan
 • gratis konsultation
 • gratis dansk assistance hele vejen

Du kan selvfølgelig også få en gratis konsultationstid, selv om du ikke har brug for en alvorlig tandbehandling. Du ønsker måske bare at få en undersøgelse eller en tandrensning, tandblegning, når du alligevel befinder dig i Budapest.

Vi er i hvert fald ved enhver tid glade for at se dig og byde dig på en kop kaffe på vore klinik i Budapest.

Få de bedste tips og hemmeligheder bag pålidelig
tandbehandling i udlandet!
Meld dig til vores nyhedsbrev og download gratis
"de 5 enkle skridt til tandbehandling i udlandet"
Være blandt vores hundredsvis af tilfredse kunder
Send
Give det en chance! Du kan afmelde når som helst!