>

Pris på tandbro? Hvad koster en tandbro?

Pris på tandbro påvirkes af forskellige faktorer som: kronernes materiale, deres antal, hvor de er lavet henne osv.

Hvad er en tandbro

En tandbro består af kunstige tænder eller kroner. Kronerne  kan støttes enten af implantater eller dine egne tænder, der hedder bropiller. 2 af tænderne anvendes for at stabilisere tandbroens ender (broanker) på bropiller. Resten af kronerne sættes ind imellem disse broanker (bromellemled). Tandbroen kan laves af forskellige materialer: guld, porcelæn eller metal. Der findes desuden også en blanding af disse materialer. De mest udbredte er dog porcelæn eller metalkeramiskkroner, fordi deres farver er tættest på farven af dine egne tænder.

Pris på tandbro

Tandlægerne regner prisen ud på baggrund af hvor mange led en bro har. En led betyder en krone og koster mellem 6.120 kr og 10.800 kr. Da den mest populær bro er en 3 leddet tandbro, er det ret nemt ar regne prisen ud. I Danmark ligger prisen på en tandbro mellem 14.400 kr. og 32.400 kr. afhængig af hvilke materialer den er lavet af.

Som sagt er der flere andre faktorer, der kan spille en stor rolle, når vi snakker om pris på tandbro. Her er nogle priser, der kan hjælpe dig med at planlægge din finansieringen af din bro:

 

Stedet, hvor broen er lavet

Omkostningerne for en bro, der  er lavet i København er størst sandsynligvis højere i end i Ungarn.  Heraf følger at prisen på en tandbro afviger henholdsvis. Derfor bør du overveje om det ikke kan betale sig for dig at rejse til Ungarn og få en bedre pris på tandbro. Tit kan du spare op til 70% af prisen, som du får i Danmark. Tag dig derfor tid til at sammenligne priserne, hvor du kunne tænke dig at rejse hen.

 

Forsikring

Uanset om du få lavet dine tænder i Danmark eller i udlandet vil Danmark Sygeforsikring dække en del af dine omkostninger- hvis du er medlem.  På denne måde vil få dine tænder lavet endnu billigere i udlandet, da tilskuddet også gælder der. Du kan altså få 50% refunderet af din pris på tandbro lavet i udlandet. Det er  max. 1.200 kr. eller 2.100 kr/krone afhængig om du er forsikret i mindre eller mere end 5 år og om du er i Gruppe 1 og 2. Sørg dog for at klinikken i udlandet leverer de nødvendige dokumenter, som forsikringen har brug for.

 

Yderligere behandlinger

Det foregår ofte, at man også har brug for andre tandbehandlinger, når man får sin tandbro lavet. Disse forberedende behandlinger kan være følgende: rodbehandling, fyldninger eller noget andet. Det er vigtigt at få den lavet før din tandbro, fordi herved vil du undgå flere komplikationer bagefter.

Materialer

En bro kan laves af forskellige materialer, der har stor indflydelse på en pris på tandbro. Der kan være porcelæn, metal, keramik, harpiks eller en blanding af dem. Alle har fordele og ulemper. Derfor er det vigtigt at tale med din tandlæge om dine muligheder. Selvfølgelig vil prisen være en faktor for din beslutning. Men du bør også tage hensyn til de tidsmæssige og holdbærmassige faktorer, som materiellet kan have.

 

Tandlæger

Som regel kan tandlægens popularitet have betydning for prisen. På den anden side har man også mere tillid til de tandlæger, der har større erfaring, viden og som har for øvrigt behandlet mange patienter.  Derfor bør du også undersøge,  hvorvidt disse tandlæger får positiv tilbagemelding fra patienter.

Vi, på Tandklinik-Ungarn.dk , har høj kvalificerede tandlæger, der samtidig arbejder for rimelig priser. Vi er kendte i Budapest for at være de bedste –anerkendelse fået på baggrund af kundernes tilfredshed.

Bed om et gratis tilbud og se om du kan spare mere end 50% med os.

Få de bedste tips og hemmeligheder bag pålidelig
tandbehandling i udlandet!
Meld dig til vores nyhedsbrev og download gratis
"de 5 enkle skridt til tandbehandling i udlandet"
Være blandt vores hundredsvis af tilfredse kunder
Send
Give det en chance! Du kan afmelde når som helst!