>

Høj tandlæge regning i udlandet!

Tandlæge regning, der blev for høj

Jeg kom til at læse i en tysk artikel ( i Frankfurt Allgemeine) om, hvordan en tandbehandling i udlandet blev til en finansiel fiasko, da behandlingen kom til at koste meget mere end patienten forestillede sig. Dette kan nemt forekomme. Mange tandlæger undlader at informere patienterne om alle de omkostninger, der måtte forekomme under en tandbehandlingen. Dette medfører at din tandlæge regning bliver for høj.

høj tandlæge regning

Du får måske et tilbud, der kun inkluderer en del at tandbehandlingen – den første behandling.  Det kan nemt forekomme, at du ikke er helt  klar over antallet af behandlinger du skal få, fordi du ikke får de nødvendige informationer. Når du får traditionelle tandimplantater bør du rejse 2-3 gange til udlandet før behandlingen er slut. Du stoler på tandlægen, hvorfor skulle du ellers ikke gøre det? Hvordan kan du vide at du måske også har brug for midlertidige kroner eller om protesen eller broen ikke er inkluderet i tandbehandlingen med implantater.

At undersøge og stille spørgsmål er yderst vigtigt (også om tandlæge regning ).

At samle informationer ind om din behandling og dens omkostninger er altid de vigtigste ting. Det er bedre at få an andens mening og læse om lignende situationer på nettet end at blive overrasket til sidst.  Det er derfor også vigtigt at bede tandlægen om at inkludere alle omkostningerne sammen med tandbehandlingens fremgangsmåde allerede i det første tilbud. Derved kan du undgå at få en tandlæge regning, der vil overraske dig til sidst. En gang imellem forekommer der, at mellem to behandlinger opdager tandlægen, at du har brug for en ekstra behandling. For eksempel kan det være nødvendigt for dig at få knogleopbyging eller rodkanal behandling men det betyder ikke at din tandlæge regning kommer til at afvige markant fra det du ellers ville have haft.

 

Tandlæge regning, der består af flere del-behandlinger

Herved får du en anelse om hvilke del-behandlinger kan du have, når vi taler om en bestemt tandbehandling samt hvad du kan forvente at have på din tandlæge regning.

– når du betaler for et tandimplantat, betaler du for 3 dele: den kunstige tandrod, opbygningen og kronen

– når du har brug for en krone, betaler du kun for kronen. Den kan lægges på din egen tand eller en kunstig tandrod.

– en tandbro består af flere kroner. Når du får en 3 leddet bro, bør prisen på en bro består af prisen på 3 kroner

– før du får et tandimplantat, skal du måske gennemgå en sinusløft (knogleopbygning). Dette foretages, når der ikke er knogler nok til at sætte tandimplantatet i.

 

Er du i tvivl?

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring tandlæge regning på en tandbehandling, venligst kontakt mig. Vi giver vores patienter tilbud på tandbehandlinger, der inkluderer alle omkostningerne. På denne måde ved du nøjagtig, hvad du skal forvente og dermed kan du nemt tage en beslutning. Der er ingen skjulte omkostninger. Få et tilbud ved at klikke nedenunder på “Jeg vil gerne spare- op til 70%”.

Hvis du taler tysk kan du læse artiklen i Frankfurter Allgemeine her.

Få de bedste tips og hemmeligheder bag pålidelig
tandbehandling i udlandet!
Meld dig til vores nyhedsbrev og download gratis
"de 5 enkle skridt til tandbehandling i udlandet"
Være blandt vores hundredsvis af tilfredse kunder
Send
Give det en chance! Du kan afmelde når som helst!