>

Din tandlæge i Budapest, Ungarn

Herved vil vi introducere en a vores tandlægeklinik i  Budapest , hvor den høj professionelle tandlægekirurg DR. MED. DENT. BARÁTH GÁBOR arbejder. Det gør vi, fordi han og klinikken er simpelthen en af de bedste man kan få i Budapest. Her får du at vide hvorfor.

Din tandklinik i Budapest

Den ligger i en moderne bygning i hjertet af Budapest, tæt på seværdigheder, som slotområdet i Budapest eller flere  shopping centre, restauranter, cafeer. Dette kan faktisk være en stor fordel når man skal tilbringe en hel uge i udlandet.

Kun høj kvalificerede tandlæger og tandlægekirurger arbejder på klinikken i en meget venlig og afslappende atmosfære , der spreder sig over 4 behandlings værelser.

Klinikken er  vel udstyret og anvender med de mest moderne og nyeste teknologi samt de bedste materialer, der findes på markedet. Desuden har den sit eget laboratorium, der kan være en stor fordel især for patienter, der ønsker at få sine tænder hurtigt og præcist leveret.

Din tandlæge i Budapest

Din tandlæge i Budapest, Bathor Gabor er simphelthen en af de bedste tandlæger i byen.

  • Hans stor erfaring med implantater samt hans afslappende måde at være på gør at patienter føler sig trygge med det samme.
  • Han har udført flere tusinde operationer med implantater og er kendt for at løse alvorlige og komplicerede tandlæge behandlinger.
  • Selv om flere aviser har skrevet om ham og været i flere TV programmer er han en meget beskeden tandlægekirurg.
  • Hans arbejds moral er ret høj. Hver dag starter han sit arbejde kl. 10 om morgen men han forlader ikke klinikken før den sidste patient ikke er behandlet. Dette betyder endda  kl. 10 om aftenen.

Tandlægekirurgen DR. Bathor Gabor og sin team er specialiserede i tandimplantater, broer, kroner.

Der tilbydes tandimplantater:

  • også under vanskelige forhold, selv når patienten mangler knoglemasse til implantater.
  • der er ikke behov for knogletransplantation, der ellers er en lang behandlings proces.
  • i tilfælde af knoglemangel kan klinikken forberede fastsiddende tænder, som kan monteres med det samme.
  • inden for kun 1 uge efter implantaternes indsættelse kan du forlade klinikken med nye tænder , da tandekstraktion og implantation kan udføres på samme dag
  • med livslang garanti

For mange er et besøg ved tandlægen forbundet med ubehag og for nogle endda med tandlægeskræk. På denne tandklinik gør de imidlertid alt for at dit besøg bliver så behageligt og smertefrit som overhovedet muligt. Du kan trygt stolle på dem!

For mere information skriv til info@tandklinik-ungarn.dk eller besøg hjemmesiden: www.tandklinik-ungarn.dk.

Få de bedste tips og hemmeligheder bag pålidelig
tandbehandling i udlandet!
Meld dig til vores nyhedsbrev og download gratis
"de 5 enkle skridt til tandbehandling i udlandet"
Være blandt vores hundredsvis af tilfredse kunder
Send
Give det en chance! Du kan afmelde når som helst!