>

Tandbehandling under general anæstesi

Kan tandbehandling under general anæstesi være en løsning for dig?

Meget ofte går folk ikke til tandlægen enten  p.g.a.  ubehagelige minder om tandlægebehandling eller fordi de simpelthen ikke kan tåle at andre indsætter nogen  fremmede midler i deres mund. Man kan nemt miste moden til at gå til tandlæge men man skal også være klar over dette vil desværre hævne sig på et senere tidspunkt.  I nutidens moderne verden er det ikke længere nødvendigt at være bange for tandlæge. Der er flere-flere moderne teknologier og bedøvelsesmidler, der er velegnede til at undgå ubehag.

Men den “perfekte” løsning er tandbehandling under general anæstesi eller også kaldet anæstetisk tandpleje. På denne måde er der ingen ubehag mere, spændingen  fjernes, og alt hvad man husker er behagelig søvn hos tandlægen.

Anæstesi kræver imidlertid en seriøs faglig baggrund. Maskiner, medicin, lovgodkendelser og fagfolk er alle vigtige og væsentlige dele af et ansvarligt arbejde. Af hvem-hvor-hvornår får du generel anæstesi har en stor betydning.

Hvad skal du være klar over når du får general anæstesi:

General  anæstesi er et komplekst indgreb, der påvirker hele kroppen. Derfor er der vigtigt at oplyse tandlægen detaljeret om sin sundhedsmæssige baggrund, der skal laves forskellige blod, urin analyse samt EKG test før tandlægen går i gang med behandlingen under general anæstesi.

Hvis du har visse sygdomme, ville anæstesi være for risikabelt og/eller unødvendigt for dig. Disse inkluderer: diabetes, hjerte-kar-sygdom, sygdomme i nervesystemet, visse allergier, astma, eller svag immunsystem. Hvis du ønsker at få din tandbehandling under anæstesi bør du tjekke muligheden med din tandlæge.

Anæstesiologen vil også bede dig om at svar på nogle spørgsmål angående din sundhedsmæssige bagrund.  Disse oplysninger sammen med resultaterne fra laboratoriet danner grundlaget for anæstesiologen og tandlægen om de går i gang med behandlingen eller ej.

 Patienter vælger anæstetisk tandpleje af forskellige årsager:

– Fobi relateret til tandbehandling

– En tidligere dårlig oplevelse med tandbehandling

– Særligt følsomhed

– Immunitet mod lokalbedøvelse

– Generel angst

Generel anæstesi gør behandlingens oplevelse behagelig, da man ikke føler nogen smerte eller frygt længere. Vores professionelle team består af erfarne tandlægespecialister og anæstesiologer, der er dedikeret til at udføre et sikkert og fremragende anæstesiarbejde.

Få de bedste tips og hemmeligheder bag pålidelig
tandbehandling i udlandet!
Meld dig til vores nyhedsbrev og download gratis
"de 5 enkle skridt til tandbehandling i udlandet"
Være blandt vores hundredsvis af tilfredse kunder
Send
Give det en chance! Du kan afmelde når som helst!