>

Ingen løse tænde mere! På kun 1 uge kan du spise og smile igen!

Ingen løse tænder mere! På kun 1 uge kan du få spise og smile igen!

Løse tænder eller dårlige tænder kan ofte være tegn på paradentose som er en tandkødsbetændelse. Betændelsen kan altså være skyld i nedbrydning af tandkødet og kæbeknogler, der medfører i sidste ende tab af tænder.  Men en ting er sikkert, der er mulighed for at få faste tænder igen, på trods af at du måske er fast ryger, diabetiker eller har smalle kæbeknogler.

Der er ingen grund for at have forringet livskvalitet mere på grund af dine løse tænder.

En langsigtet og mest pålidelig måde at få nye faste tænder på er med tandimplantater. Implantaterne har til formål at erstatte  tændernes rødder og holde fast på tandbroen som fungerer som tænder. På denne  måde får du nye tænder som sidder helt fast, fuldstændig som at få sine egne tænder tilbage.

Hvilke implantat egner sig mest til dig?

Der findes mange forskellige implantater på markedet. Der skelnes dog mellem 2 gruppe implantater. Den ene kaldes „traditionelle implantater” mens den anden „ øjeblikkelige belastbare implantater”, på engelsk: ” immediate loadable dental implants”.

Det er ikke lige gyldigt hvad man vælger. Den har især betydning når man vil spare penge og tid uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er også vigtigt især for diabetikere, hård rygere, patienter med paradentose, der lider af løse tænder på grund af forringet kæbeknoglemasse.

I de efterfølgende får du de 5 vigtigste elementer, der skal tages i betragtning, når man vælger mellem de 2 gruppe tandimplantater:

Implantaternes opbygning:  De traditionelle implantater er lavet af 2 dele: skrue delen, der erstatter tandens rod samt en mellemled, der forbinder skruen med kronen. De øjeblikkelige belastbare implantater er derimod kun lavet af en enkelt del, hvor skruen er sammen med mellemledet. Dette betyder, at de øjeblikkelige implantater kan belastes med det samme og de løse tænder bliver erstattet med fastsiddende tænder i løbet af et par dage. Ens livskvalitet forbedres herved markant i løbet af meget kort tid.

Knogleopbygning operation  i tilfælde af knogletab. På grund af tandbetændelse forringes knoglemassen og kan ikke holde på tænderne mere. De løse tænder kan derfor nemt falde ud. Man har brug for knogleerstatning operation for at få knoglerne gendannet og for at kunne sætte nye implantater i. Helingen efter knogleopbygning operationen tager flere måneder og garantien er ikke 100% om den lykkes. Dette gælder dog kun for traditionelle implantater. Takket være implantaternes opbygning samt operationens måde med den nye teknologi, behøver de øjeblikkelige belastbare implantater ikke have knogleopbygning operation før de sættes i. Dette betyder mindre omkostninger og hurtigere heling for patienten.

Tidsmæssig forskel:  Med øjeblikkelige implantater kan man i løbet af en uge få implantatunderstøttet fuldbro og glemme alt om løse tænder. Dette betyder at man kan spise, smile og tale normalt igen. Dette kan kun lade sig gøre, fordi der ingen behov er for knogleopbygning samt at  implantaternes opbygning tillader tandlægekirurgen at sætte broen på efter et par dage. Med traditionelle implantater kan man kun få en fastsiddende bro efter 6 måneder, når mellemleddet kan sættes ovenpå implantater og bindes sammen med kronen.

.

Prismæssig forskel:  Udgifterne er lavere med øjeblikkelige implantater , dels fordi der kræves færre materialer, dels fordi der ingen behov er for yderligere knogleopbygning operation og hele behandlingen bliver overstået hurtigt. Derudover kan prisen være endnu lavere, hvis man vil tage i betragtning  klinikker i udlandet, der er specialiseret i behandling af løse tænder og tandimplantat kirurgi. Her kan man spare hel op til 70% i forhold til Danmark.

Tandlæge specialisering:  Alle tandlægekirurger kan udføre operation med traditionelle tandimplantater. Derimod skal kirurgen have yderligere specialisering og skabe sig erfaring før han kan få lov til at arbejde med øjeblikkelige belastbare implantater. Disse implantater er baseret på de nyeste teknologi. Under operationen med øjeblikkelige implantater behøver tandlægekirurgen ikke skære tandkødet over men bare skruer den ind i knoglen. Kæbeknoglen og tandkødet heler derfor hurtigere og implantatet bliver stabil i løbet af kort tid.

Få mere information om muligheden for at blive behandlet med øjeblikkelige implantater  her.

Få de bedste tips og hemmeligheder bag pålidelig
tandbehandling i udlandet!
Meld dig til vores nyhedsbrev og download gratis
"de 5 enkle skridt til tandbehandling i udlandet"
Være blandt vores hundredsvis af tilfredse kunder
Send
Give det en chance! Du kan afmelde når som helst! 

Gratis forundersøgelse

Mød din tandlæge og
se klinikken
 
Tandklinik-Ungarn +36705923036
+4571686379
SKAL VI RINGE TIL DIG

    Indtast venligst dit telefonnummer og vi vil ringe tilbage til dig i løbet af 10 minutter. Vi er til din rådighed og vil besvare alle dine spørgsmål fra mandag til fredag fra 9:00 til 19:00.

    Tandklinik-Ungarn! Simpelthen, fordi du er værd.

    Land *

    Mobil *