>

Få nye tænder i Ungarn

Er tandbehandling i Ungarn en god idé?

nye tænder i Ungarn

I Danmark hører du nok tit om, at det kan være fordelagtig at rejse til Ungarn og at få sine tænder gjort. Det er også rigtigt, men det hele afhænger af rejsens forløb og behandlingens art. Det kan være behageligt og nemt at bare blive i Danmark. Men det kan være endnu mere behageligt og billigere hvis du rejser til Ungarn.

Vi, på Tandklinik-Ungarn, kan tilbyde dig den service og behandling der er værd at overveje at komme til os.

  1. Personlig assistent = din hjælp

Vi har skabt et dansk personlige assistentsystem, der betyder at at du har mindre byrde på dine egne skuldre. Vi hjælper dig i 24 timer, gratis. Vi tilbyder dig den behandling der egner dig bedst, eller den indkvartering, der passer til din behov. Du får også en personlig taxachauffør der kører dig til/fra lufthavn- også gratis.

Desuden får du alle behandlingerne billigere end i Danmark. Hvor meget billigere? Ja, det kommer an på hvilke behandling du skal have.  Generelt kan man sige at behandlingerne i Ungarn kan være op til 70% billigere end i Danmark. De mest fordelagtige tandlægebehandlinger er dog dem, der består af tandimplantater  og tandbro, der er med til at give dig nye tænder

Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat er en kunstig tandrod, og erstatter en manglende tand. For det meste er det en skrue lavet af titanium, der sættes ind i kæben. Der findes forskellige implantater. Som regel bliver implantaterne fuldstændig dækket at tandkødet og kan først belastes med en fastsiddende bro efter 4-6 måneder. Vores tandlæger kan dog også arbejde med såkaldte immediate implantater. Disse implantater er lidt længere end de traditionelle, derfor stikker de ud af tandkødet og kan belastes med det samme. Dette betyder at du kan have en fastsiddende bro med det samme,  tændernes tyggefunktion genoprettes og dit smil kan stråle igen.

Det lyder simpelt, men det er det ikke. Men vi er her for at gøre det så let som muligt for dig.

Bro i Budapest

Behandlingsstedet forskønner behandlingen

Ifølge flere meningsmålinger er Budapest en af de floteste byer i verden. Det er en endnu en grund til at vælge Ungarn som destination for din rejse til at få nye tænder. Da det kun tager 1 uge hos os at få nye tænder og herved dit smil tilbage, kan du herefter nyde seværdighederne, kulturen og ikke mindst opdage den romantiske verden i Budapest. Hvad med en Donau-sejle tur med en dejlig middag? Og ja, du kan nyde din middag igen.

Så snart du kommer hjem igen vil alle blive overrasket over dine nye tænder og den selvtillid du udstråler.

Give det en chance og ændr dit liv. Vi hjælper dig hele vejen igennem.

Kontakt os 

Få de bedste tips og hemmeligheder bag pålidelig
tandbehandling i udlandet!
Meld dig til vores nyhedsbrev og download gratis
"de 5 enkle skridt til tandbehandling i udlandet"
Være blandt vores hundredsvis af tilfredse kunder
Send
Give det en chance! Du kan afmelde når som helst!