>

Seværdigheder i Budapest

Der er en meget god grund til, at danskere vælger Budapest, som rejsemål, når de skal få lavet deres tænder. Udover højt kvalificerede ungarske tandlæger, tilbyder Ungarn på en lang række oplevelser. Det kan være:  seværdigheder, gastronomi med restauranter i verdensklasse, forskellige kurbad eller verdenskendte vinregioner .

Ifølge Condé Nast Traveler Magazine’s meningsmåling er Budapest den anden bedste by i verden efter Firenze.

Derfor er det værd at udnyt tiden godt mens du er i Budapest og at have mulighed til at opleve byen ved siden af din behandling på klinikken. Vi gør vores bedste for at din rejse bliver uforglemmelig og giver dig gode råd og informationer.

Blandt nogle af de mest kendte seværdigheder i Budapest som kirker, gamle bygninger, kurbade, findes der en gammel slotbyd, som du bør i hvert fald besøge. Det er ikke blot et kongeligt slot, men et sted hvor du kan beundre den smukke panoramaudsigt over Budapest. Den ligger i den historiske gamle bydel, hvor du har fornemmelsen af at du har rejst tilbage i tiden. Buda siden er også det sted, hvor begge vores klinikker ligger og hvor du kan komme til at bo henne.

Fra slottet kan du tage en tur på Andrasy’s gade, som er velkendt for sine butikker, forretninger i verdensklasse samt masser af restauranter. For enden af Andrasy’s gade vil du befinde dig på ”Heltepladsen”, hvor du kan besøge kunst museer og udstillinger.

Selvfølgelig er der mange andre ting, du kan besøge i Budapest. Vi kan arrangere forskellige tur til dig i Budapest og omegn. Desuden kan vi hjælpe med fritids programmer såsom: tennis, museumsbesøg, koncerter, fodpleje, kosmetolog, frisør eller andet.

Afhængigt af hvad du har brug for, står vi gerne til din rådighed, ved at tilbyde dig ophold og forskellige aktiviteter med masser af tilbud.

Vi sørger for at du får en dejlig og oplevelsesrig rejse til/i Ungarn. 

Du får gratis

Transport til/fra lufthavn

transport

Røntgen og CT scanning

rontgen

Tand behandlingsplan

tand

Tand forundersøgelse

implant- check up

Assistance på dansk

cover-photo-1024x576

Få en tid til en gratis tandimplantat

forundersøgelse

Få de bedste tips og hemmeligheder bag pålidelig
tandbehandling i udlandet!
Meld dig til vores nyhedsbrev og download gratis
"de 5 enkle skridt til tandbehandling i udlandet"
Være blandt vores hundredsvis af tilfredse kunder
Send
Give det en chance! Du kan afmelde når som helst!