>

Garanti

Tandbehandling i udlandet

Vi kan garantere følgende:

  1. Vores ”Best of Budapest and Hungary” prisbelønnet klinik er i sig selv garanti for, at patienterne møder den samme høje kvalitet hver gang de besøger os.
  2. Vi dækker alle de nødvendige dental og laboratorie omkostninger i tilfælde af dårlig resultat på grund af laboratoriearbejde.
  3. Implantaterne erstattes gratis, hvis de svigter i løbet af de 6 måneders helbredende periode.
  4. Garantien lever så længe du kommer på vores gratis tandlægekontrol

Du får samme garanti som i Danmark på de forskellige tandbehandlinger, da det er EU lovgivning, der dikterer disse.

Som du kan se, er du fuld forsikret hos os og du kan roligt få dine tænder ordnet og have det smil, du altid har drømt om!

Garantibetingelser og vilkår

Vi forbeholder os retten til at nedsætte eller annullere garantien på grund af følgende: Du forsømmer mundhygiejne. Hvis tandlægers instruktionerne ikke følges. Hvis du får tandbehandling eller laboratoriearbejde på en anden klinik. Hvis delproteser eller fuld tandproteser ikke opbevares og vedligeholdes korrekt. Hvis din gummer viger eller dine knogler skrumper. I tilfælde af væsentligt vægttab eller vægtforøgelse i løbet af en kort periode. I tilfælde af utilsigtet skade, for eksempel ved at droppe tandproteser. I tilfælde af sportsskader. Hvis en generel sygdom opstår og har negative virkninger på din tand-tilstand (f.eks. sukkersyge, epilepsi, osteoporose eller kemoterapi). Hvis du ikke informere os så snart problemet er opstået. Hvis du ikke deltage i det årlige tandlægekontrol. Vi er desuden ikke ansvarlige for problemer, der ikke kunne ses på dine røntgenbillede eller ikke kunne forudses på tidspunktet af behandlingen.

Få de bedste tips og hemmeligheder bag pålidelig
tandbehandling i udlandet!
Meld dig til vores nyhedsbrev og download gratis
"de 5 enkle skridt til tandbehandling i udlandet"
Være blandt vores hundredsvis af tilfredse kunder
Send
Give det en chance! Du kan afmelde når som helst!