>

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Tryk venligst på + tegnet nedenunder til venstre for at læse svaret:

Kan jeg få et tilbud og behandlingsplan før jeg tager til Budapest?

Ja, det kan du sagtens. Det eneste du skal gøre er at sende os over mail et panoramarøntgenbillede, som vores tandlæge vil kigge på det og kan herefter afgøre hvilke behandling du har brug for. Hvis du ikke kender en dansk tandlæge for det, kan vi sagtens hjælpe dig. Kontakt os på info@tandklinik-ungarn.dk eller på tlf. 71686379 .  Du vil i løbet af 2 dage få vores bedste tilbud med en behandlingsplan hel gratis.  Læs mere om rejseplanlægning her.

Hvorfor skal jeg sende et panoramarøntgen?

Det er vigtig for tandlægen at se hvilke sygdomme eller hvilke uregelmæssigheder du kan have i munden. På baggrund af dette kan tandlægen tilbyde en tandbehandling og udregne en nøjagtig pris til dig.

Hvordan ved jeg med sikkerhed hvad mine tandimplantater/kroner vil koste?

Du kan finde priserne på forskellige behandlinger på vores hjemmeside. For en nøjagtig pris bør du gøre følgende:

  1. Find et center eller en tandlæge i Danmark hvor du kan få lavet et panorama røntgenbillede af dine tænder.
  2. Send det på info@tandklinik-ungarn.dk eller udfyld kontakt siden på hjemmesiden og send billedet vedlagt.
  3. Røntgenbilledet bliver herefter evalueret af vores bedste tandlæger.
  4. På baggrund af evalueringen beregnes en pris og en behandlingsplan.
  5. Din dansk talende kontakt vil sende det tilbage til dig i løbet af 48 timer.

Kan jeg få forsikringstilskud på behandlinger i Ungarn?

Sygeforsikring “danmark”dækker  sammen med den offentlige sygesikring også  tandbehandling i udlandet. Derfor kan du modtage tilskud også i Ungarn ligesom i Danmark. Tilskuddets størrelse er afhængig af forsikringsgruppen. Mere om det her. 

 

Hvorfor er tandbehandling i Budapest så meget billigere end i DK?

Da ejendomsomkostninger og tandlæge lønniveauet er lavere i Ungarn end i Danmark, betyder det at behandlingerne også kan gøres billigere. Derudover plejer vores klinikker at købe udstyr og forsyninger i store mængder med rabatter fra leverandører, som gør prisen endnu billigere for vores patienter uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Er kvaliteten af tandbehandlinger/ tandimplantater i udlandet gode?

Selv om priserne er meget eget lavere i Ungarn, behøver man ikke at gå på kompromi med kvaliteten. Der tilbydes garanti på alle vores tandbehandlinger og gratis tandkontrol hvert år.  Desuden er vores tandlæger nogle af de bedste i Budapest med prisanderkendelse i de sidste par år. De er specialister indefor tandproteser, tandbro, tandimplantater og kroner. Vores mål er at yde dig den maksimale støtte, så du føler dig tryg med os. Derfor får du også en dansktalende konsulent, som er til din hjælp hele vejen igennem.

Taler tandlægerne også engelsk/tysk?

Ja, alle vores tandlæger taler engelsk og/eller tysk, fransk eller italiensk. Men din kontakt i Ungarn taler dansk, så du ikke behøver at bekymre dig for noget.

Anvender klinikken moderne teknologi?

Vores klinik har digital røntgen system, CT skanning, blegning og hydrogen peroxidlys for hvide tænder, ultralyd instrumenter fra Schweiz, it-system med patientbehandlinger osv. Desuden anvendes de bedste implantatsystemer på markedet. Her kan der nævnes Camlong implantat som den bedste blandt de traditionelle implantater samt IHDE implantatsystem, der tillader patienten at få tænder på kun 5 dage.

Hvad sker der hvis noget går galt når jeg er tilbage i Danmark?

Vores erfaring viser, at sandsynligheden for at der forekommer komplikationer er meget lille.

Hvis det værreste skulle ske, kan vores tandlæger give dig professionel  rådgivning om, hvad problemet kunne være og hvordan vi kan løse det hurtigst muligt. Hvis det er nødvendigt, vil vi booke en tid hos tandlægen med det samme og undersøgelsen vil være helt gratis for dig. Desuden dækker  garantien dine yderligere behandlinger. Læs mere om det i undermenuen: Garanti.

Hvordan kan jeg rejse til Ungarn?

Det er meget nemt. Du kan flyve fra flere steder både i Danmark og Sverige. Det tager ca. 1,2 time at flyve. Se detaljerede informationer i undermenu ”Rejse og overnatning”.  Du kan selvfølgelig også køre med bus eller i din egen bil. Uanset hvad du beslutter, vil din danske konsulent hjælpe dig med at finde en billig flybillet og hotel. Du bliver transporteret fra lufthavn-hotel-klinik hver gang der er brug for det hel gratis. For flere infomationer læs her. 

     Vi er altid glade for at høre fra dig.

Du får gratis

Transport til/fra lufthavn

transport

Røntgen og CT scanning

rontgen

Tand behandlingsplan

tand

Tand forundersøgelse

implant- check up

Assistance på dansk

cover-photo-1024x576

Få en tid til en gratis tandimplantat

forundersøgelse

Få de bedste tips og hemmeligheder bag pålidelig
tandbehandling i udlandet!
Meld dig til vores nyhedsbrev og download gratis
"de 5 enkle skridt til tandbehandling i udlandet"
Være blandt vores hundredsvis af tilfredse kunder
Send
Give det en chance! Du kan afmelde når som helst!