>

Rejse og overnatning

Vidste du at du kan flyve til Budapest for kun 120 kr.?

Du kan flyve med 3 forskellige flyselskaber til Budapest flere gange om ugen. Priserne kan være meget lave hvis du bestiller billet i god tid. Du kan endda få en returbilet til under 300 kr.


wizzair
Fra Malmø eller Stockholm

ryanair-logo-3

Fra Billund og København

norwegian_airshuttle_logoFra København, Billund og Malmø

press-logo-momondo_colourHer kan du vælge mellem de billigste flyrejser

I Budapest har du flere muligheder for overnatning:

Alle vores hoteller er tæt på klinikken,( 1-2 stoppesteder). Fra disse hoteller kan man nemt komme til fods til stor  Shopping Center, til et marked med masser af grønsager, frugter og kød, til restauranter, kaffebar og seværdigheder som Margit øen eller Buda slottet.

Hotel Papillon (3 stjernet)

Hotellet er beliggende i det rolige og smukke Buda område. Herfra er der 10 minutters gang til Buda slottet og andre historiske og populær monumenter såsom parlamentet, forskellige termiske bad som Gellert Baths eller Margit øen. Hotellets faciliteter vil sørge for et behageligt ophold, der er have og terrasse med panoramaudsigt fra taget. Der er mulighed for at installere ekstra senge på værelset. På terrassen er der åben grill, lænestole samt et svømmebassin, som alt sammen bidrager med komfort til dit ophold. Den venlige atmosfære leveres af høflige og hjælpsomme personale.

Hotel Novotel (4 stjernet)

Dette 4 stjernede hotel ligger mellem Margit og Kæde broen med en flot udsigt over Donau og Parlamentet.  Til fods kan du besøge det kongelige slot i Buda eller indkøbscentret i det kosmopolitiske centrum. Derudover kan du besøge forskellige restauranter, kaffebarer eller blot slappe af på hotellets fitnesscenter eller sauna. Værelserne på Novotel er rummelige og moderne. Der tilbydes morgenmad, frokost, middag eller en lækker snack og 24 timers roomservice. Hotellet er familievenligt, idet overnatning og morgenmad med familien er gratis for to børn under 16 år og som deler værelse med forældre eller bedsteforældre. Der er desuden legeområde for børn samt en velbalanceret børnemenu.

Hotel Castle Garden (4 stjernet)

Hotellet ligger i Buda Slottet, hvor de fleste seværdigheder findes koncentreret. Matthias-kirken, Fiskerbastionen, det kongelige palads og andre turistiske seværdigheder er nemt tilgængelige fra hotellet. Desuden er der 38 røgfrie dobbeltværelser, 7 superior værelser med terrasse med en flot udsigt over byen. Hotellets restaurant tilbyder på traditionelle italienske og ungarske retter efter traditionelle opskrifter men også retter tilberedt specielt til vores patienter.

Hotel Aquincum (5 stjernet)

Dette hotel er for dig, der virkelig vil forkæles og vil nyde byens badekur. Hotellet ligger på Buda side af Donau, tæt på Arpad bro lige overfor Margit øen. Der er 310 værelser med gratis bredbåndsinternet, strygejern, kaffe/te og gratis transport til centrum.

Du kan benytte hotellets “Spa og Wellness” centret med masser af naturlig termisk vand, der er godt for dit velvære og for din fysiske og mentale balance.

Få de bedste tips og hemmeligheder bag pålidelig
tandbehandling i udlandet!
Meld dig til vores nyhedsbrev og download gratis
"de 5 enkle skridt til tandbehandling i udlandet"
Være blandt vores hundredsvis af tilfredse kunder
Send
Give det en chance! Du kan afmelde når som helst!