>

Tandklinik-Ungarn

Tandklinik-Ungarn

Tandklink-Ungarn har specialiseret sig i at betjene danske patienter i udlandet. Vi lægger derfor stor vægt på en høj kundeservice med et trygt behandlingsforløb. Vi mener, at vores patienter bør behandles af de bedste og mest erfarne specialist tandlæger i Ungarn/Budapest især i implantat området. Desuden tror vi på, at vores patienter bør få deres forventede smil tilbage i løbet af kort tid også når det drejer sig om tandimplantater. Ud over disse tilbydes følgende:

Din egen støtte i Ungarn

Ud over de bedste tandlæger i Ungarn, tilbydes betjening af høj kvalitet også af din dansk “ledsager” i Ungarn. Hun kan hjælpe dig i alt og ”holde din hånd” hele vejen igennem. Dette betyder, at du vil føle dig tryg og velinformeret. 

Hun hedder Margit, er dansk statsborger men i de sidste 10 år har boet i Ungarn. Hun kender begge kulturer og taler begge sprog flydende, som medfører at du vil føle dig ligesom hjemme. Hun hjælper dig hele vejen fra det tidspunkt du tager kontakten med Tandklinik-Ungarn indtil du forlader Ungarn igen. Hun kan vente på dig i lufthavnen; hun er der for dig under behandling; hun rådgiver dig om de praktiske ting du bør vide; hun kan arrangere forskellige bytur for dig og sørger for at du nyder dit ophold, har det trygt og behageligt. Det er netop meget vigtigt for os, at du er fuld tilfreds med din behandling og dit ophold.

Du får gratis

Transport til/fra lufthavn

transport

Røntgen og CT scanning

rontgen

Tand behandlingsplan

tand

Tand forundersøgelse

implant- check up

Assistance på dansk

cover-photo-1024x576

Få en tid til en gratis tandimplantat

forundersøgelse

Få de bedste tips og hemmeligheder bag pålidelig
tandbehandling i udlandet!
Meld dig til vores nyhedsbrev og download gratis
"de 5 enkle skridt til tandbehandling i udlandet"
Være blandt vores hundredsvis af tilfredse kunder
Send
Give det en chance! Du kan afmelde når som helst!