>

Tandlæge i udlandet

Tandlæge i udlandet

Mange er klar over at tandbehandlings priser i Danmark er høje i forhold til andre steder i EU. Derfor er flere og flere der overvejer at få lavet sine tænder hos en tandlæge i udlandet. Det kan især betale sig, når det drejer sig om tandimplantater, tandbro eller tandkroner, fordi her kan du se de største prisforskelle og hermed også de største besparelser.

Kan tandlæger i udlandet være pålidelige?

Ligesom i Danmark er tandlæger i udlandet heller ikke alle lige gode. Ud over en anerkendt odontologisk grad, kræver det også mange års erfaring at blive en god tandlæge. Tandlægen bør også deltage på anerkendte internationale konferencer for at lære nye ting. Desuden bør tandlægen være åben nok til at anvende de nyeste teknologi og bedste materialer, der findes på markedet. Sådanne tandlæger er som regel anerkendte af sine kollegaer og har mange patienter. Endelig bør en god tandlæge også være god til at behandle patienter med omhu og sørge for, at de vil føle sig i tryghed på klinikken.

 

Tandlæge i udlandet på Tandklinik Ungarn

Som du måske også har erfaret, er det ikke nemt at finde en tandlæge med de ovennævnte egenskaber. Heldigvis kan Tandklinik Ungarn tilbyde sine patienter tandbehandlinger der er udført af flere tandlæger, der har disse egenskaber. Du er velkommen til at lære vores tandlæger at kende, læse om vores garantier og se patienternes forvandling under deres behandling hos os. Under hele dit ophold i Budapest men også inden du tager af sted får du en personlig dansk assistent. Hun vil være din støtte under hele dit ophold i Ungarn. Du bliver derfor godt informeret hele vejen igennem. Alt dette er vigtigt for dig, når du overvejer at blive behandlet af en tandlæge i udlandet.

SE VORES 2 KLINIKKER, HVOR DU BLIVE BEHANDLET

Du får gratis

Transport til/fra lufthavn

transport

Røntgen og CT scanning

rontgen

Tand behandlingsplan

tand

Tand forundersøgelse

implant- check up

Assistance på dansk

cover-photo-1024x576

Få en tid til en gratis tandimplantat

forundersøgelse

Få de bedste tips og hemmeligheder bag pålidelig
tandbehandling i udlandet!
Meld dig til vores nyhedsbrev og download gratis
"de 5 enkle skridt til tandbehandling i udlandet"
Være blandt vores hundredsvis af tilfredse kunder
Send
Give det en chance! Du kan afmelde når som helst!