>

Tandregulering

 

Et smukt smil, intakte tænder bliver vigtigere i dag end nogensinde.  I vores relationer med andre mennesker, men også af sundhedsmæssige grunde har vi brug for en smukke tænder der sidder i rækkefølge. Hvis tænderne ligger ovenpå hinanden er det svært at rense dem og derfor kan der nemt opstår huller eller plakker.

På klinikken har vi 3 måder på tandregulering.

 1. Damon teknik, hvor bøjlen sættes på yderste overflade af tænderne. Behandlingen med denne teknik er meget hurtig, de er meget bekvemme at bære, du får ingen taleproblemer mens du har dem på og de er nemt at holde dem rene.
 2. Incognito teknik,-for dig der ikke ønsker synlige fordi de sidder på bagsiden af tænderne. De er allergifri, kan ikke tabes eller mistes, de kan nemt renses, de er bekvemme,
 3. Inspire Ice teknik som er den højeste bøjlekvalitet på markedet og derfor får vi  usynlige bøjler som tilfredsstiller alles forventninger
Få de bedste tips og hemmeligheder bag pålidelig
tandbehandling i udlandet!
Meld dig til vores nyhedsbrev og download gratis
"de 5 enkle skridt til tandbehandling i udlandet"
Være blandt vores hundredsvis af tilfredse kunder
Send
Give det en chance! Du kan afmelde når som helst! 

Gratis forundersøgelse

Mød din tandlæge og
se klinikken
 
Tandklinik-Ungarn +36705923036
+4571686379
SKAL VI RINGE TIL DIG

  Indtast venligst dit telefonnummer og vi vil ringe tilbage til dig i løbet af 10 minutter. Vi er til din rådighed og vil besvare alle dine spørgsmål fra mandag til fredag fra 9:00 til 19:00.

  Tandklinik-Ungarn! Simpelthen, fordi du er værd.

  Land *

  Mobil *