>

Testimonials

 • “Nu er jeg kommet hjem og jeg må sige at alt gik rigtig godt og jeg er virkelig glad for mine tænder. Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk i starten men nu kan jeg se at “protesen på 5 dage” virker. Jeg kan endelig spise og smile igen. Jeg er også imponeret over at behandlingen ikke gjord ondt, selv om jeg havde 16 implantater sat ind.

  Tak for al hjælp!”

  Annette
 • ”Jeg var meget tilfreds med den service jeg har fået fra dig i Ungarn. Mine tænder ser meget godt og naturlig ud og de er på ingen måde falske. Personalet var dejlig, venlig og meget imødekommende. Rejsen og transporten blev godt organiseret, og jeg havde endda tid til en byrundtur.
  Mange tak for din hjælp.

  Louise C
 • Jeg er lige kommet tilbage fra Budapest og er glad for at sige, at du har overskredet alle mine forventninger. Klinikken var fremragende og det var meget bedre end hvad jeg havde forventet. Tandlægen var meget dygtig og jeg har fået en rigtig god service fra kontaktpersonen og resten af holdet.
  Endnu engang tak for din hjælp.

  Peter C
Få de bedste tips og hemmeligheder bag pålidelig
tandbehandling i udlandet!
Meld dig til vores nyhedsbrev og download gratis
"de 5 enkle skridt til tandbehandling i udlandet"
Være blandt vores hundredsvis af tilfredse kunder
Send
Give det en chance! Du kan afmelde når som helst! 
Spar nu 50-80%! Porcelænskrone til kun 1.628 kr. Tandimplantater fra 3.266 kr 
Kontakt

Gratis forundersøgelse

Mød din tandlæge og
se klinikken
 
Tandklinik-Ungarn +36705923036
+4571686379
SKAL VI RINGE TIL DIG

  Indtast venligst dit telefonnummer og vi vil ringe tilbage til dig i løbet af 10 minutter. Vi er til din rådighed og vil besvare alle dine spørgsmål fra mandag til fredag fra 9:00 til 19:00.

  Tandklinik-Ungarn! Simpelthen, fordi du er værd.

  Land *

  Mobil *