>

Vores tandlæger

Vores tandlæger i Budapest

Mange top kvalificerede tandlæger i Budapest/Ungarn på Tandklinik-Ungarn.

Den ene tandklinik, som vi samarbejder med, har fået tildelt prisen  ”Den bedste i Budapest og Ungarn7 år i træk. Den står for den højeste kvalitets-standard og service du kan få i Sundhed og Tandlægebehandlinger i Budapest og Ungarn. Klinikken har et team på 12 tandlæger i Budapest .

Den anden tandklinik har 3 tandlæger og er specialiseret indenfor Dento-Alveolær kirurgi Ud over de traditionelle implantater sættes der især fokus på behandling med immediate tandimplantater. Dette betyder, at patienten får smertefri implantater på 1 dag (-“implantater med det samme”) og hertil faste proteser/bro på kun 5 dage. 

Hvofor er vores tandlæger i Budapest ellers de bedste?

  1. Alle vores tandlæger i Budapest har studeret på de bedste universiteter i landet/udlandet, som samtidig også er verdenskendte.
  2. De er medlemmer af den ungarske tandlægeforening. Nogle af dem er også medlemmer af den britiske, schweiziske eller østrigske tandlægeforening.
  3. Deres arbejde bygger på 10-20 års intensiv erfaring både i Ungarn,  London, Geneva, Bern, Kloten/Zurich og Wien. De er specialister indenfor tandmplantater, proteser og kroner/broer.
  4. De har allerede foretaget mere end 25.000 vellykkede implantater. Uanset hvilke behandlinger du har brug for, kan du være sikker på, at de har prøvet det før. For at være på forkant med tændlægemassige fremskridt, deltager de tit på anerkendte og relevante internationale konferencer.

Da din sundhed er vigtig for os, har vi også øre-næse-hals kirurg,  der tit er brug for under forskellige tandbehandlinger. Desuden er der special tandlæger i Budapest, anæstesilæge samt 11 assistent tandlæger.

Så, hvis du har brug for en tandlæge, der har stor erfaring, er dygtig, pålidelig og som du kan føle dig tryg med, er du på det rette sted.  Du kan også læse mere om patienternes erfaring med os. Eller kan du erfare det for dig selv.

Få de bedste tips og hemmeligheder bag pålidelig
tandbehandling i udlandet!
Meld dig til vores nyhedsbrev og download gratis
"de 5 enkle skridt til tandbehandling i udlandet"
Være blandt vores hundredsvis af tilfredse kunder
Send
Give det en chance! Du kan afmelde når som helst!