>

Rejseplanlægning

Rejseplanlægning -Tandlægerejse til Budapest i Tryghed med Dansk assistance

Vi forstår den usikkerhed, som du kan føle, når du er på tandlægerejse til Budapest til en tandlæge/tandklinik, som du ikke kender endnu.

Men du er ikke alene! Vi er her for at hjælpe dig og at give dig alt den støtte du har brug for i 5 trin, når du er på tandlægerejse til Budapest:

 1. På baggrund af dit røntgenbillede, som du sender til os, laver vi en tandbehandlingsplan og beregner et tilbud specielt til dig.
 2. Hvis du er glad for vores tilbud, vil din dansktalende konsulent bestille en tid hos tandlægen og reservere et værelse på et hotel, der møder dine forventninger. Du får leveret en liste med vores hoteller, som du kan vælge imellem. Desuden hjælper hun dig med at finde en flybillet og venter på dig i lufthavnen. Herefter køres du på hotellet eller klinikken helt gratis som for øvrigt vil fortsætte under hele dit ophold.
 3. Din tandbehandling starter. Under hele din tandrejse vil din danske konsulent stå til din rådighed. Du kan også få udlånt en mobiltelefon hel gratis, hvis du har behov for det.
 4. I løbet af de dage, når du ikke har tandbehandling, kan konsulenten også arrangere forskellige aktiviteter for dig i byen og giver dig gode råd om de forskellige seværdigheder i Budapest.
 5. Du køres tilbage på lufthavnen med et nyt flot smil!

Antallet af tandlægerejse til Budapest

Når du skal til en tandbehandling i udlandet, vil du som regel have brug for at rejse til Budapest 2-3 gange. Det sker især, når du skal få nye tænder med tandimplantater.  Antallet af besøg skyldes især helingsperioden efter tandudtrækning, efter kæbeknogle tilsætning og efter implantat indsættelse.  Denne ventetid kan dog reduceres også til 1 besøg, hvis du ønsker at blive behandlet med de såkaldte “tandimplantater på en dag”. Dette betyder, at der ingen helings periode er mellem tandudtrækning og implantat indsættelse. Herved kan du også spare på dine tandlægerejse omkostninger.

Tandlægerejse til Budapest/Ungarn er nemt når du rejser med os.

Du får gratis

Transport til/fra lufthavn

transport

Røntgen og CT scanning

rontgen

Tand behandlingsplan

tand

Tand forundersøgelse

implant- check up

Assistance på dansk

cover-photo-1024x576

Få en tid til en gratis tandimplantat

forundersøgelse

Få de bedste tips og hemmeligheder bag pålidelig
tandbehandling i udlandet!
Meld dig til vores nyhedsbrev og download gratis
"de 5 enkle skridt til tandbehandling i udlandet"
Være blandt vores hundredsvis af tilfredse kunder
Send
Give det en chance! Du kan afmelde når som helst! 

Gratis forundersøgelse

Mød din tandlæge og
se klinikken
 
Tandklinik-Ungarn +36705923036
+4571686379
SKAL VI RINGE TIL DIG

  Indtast venligst dit telefonnummer og vi vil ringe tilbage til dig i løbet af 10 minutter. Vi er til din rådighed og vil besvare alle dine spørgsmål fra mandag til fredag fra 9:00 til 19:00.

  Tandklinik-Ungarn! Simpelthen, fordi du er værd.

  Land *

  Mobil *